Fornøyde foreldre

Hvert år gjennomfører Espira en foreldreundersøkelse.

I denne undersøkelsen får vi tilbakemeldinger fra foreldrene på hva som er bra med barnehagen, og hvordan vi kan utvikle oss til å bli enda bedre.

Vi er stolte over å kunne si at mange foreldre er svært fornøyde med våre barnehager. I gjennomsnitt hadde våre barnehager i år en score på 5,3 av totalt 6 mulige!

Bildeserie02

Nedenfor har vi plukket ut noen svar på spørsmålet «Kan du si litt om hva ved Espira Ulvenvatnet du er mest fornøyd med?»

“Espira Ulvenvatnet har kompetente medarbeidere, som møter barna våre med omsorg og kjærlighet. Når alt kommer til alt er det noe av det viktiste at barnehagen viser omsorg for, og bryr seg om de små som vi leverer i barnehagen hver dag.”

“Fra første dag i Espira Ulvenvatnet har vi følt oss svært godt ivaretatt i barnehagen. Vi føler oss trygge på å levere barnet vårt hos dere, og kan reise derfra med en god magefølelse. Er veldig fornøyd med alle de ansatte, og alle aktivitetene de finner på om dagene, både inne og ute.”

“De ansatte, uansett hvilken avdeling de hører til føler jeg at de er godt kjent med mitt barn og hilser på han ved navn når vi kommer. De er også veldig flink i kommunikasjonen med foreldrene og barna. Jeg føler meg trygg på å levere fra meg mitt barn der, da jeg vet at han blir sett, hørt og får den omsorgen, leken, tryggheten, vennskapet og tilretteleggingen han trenger. De er flink til å benytte turmulighetene i nærområdet, og de er ellers mye ute og leker. Jeg leverer en spent gutt i barnehagen om morgenen som gleder seg til å se både barna og de ansatte, og henter en fornøyd og lykkelig gutt igjen på ettermiddagen som alltid har noe kjekt å fortelle om dagen sin.”

“Det er de fantastiske medarbeiderne i barnehagen som gjør hverdagen så bra for våre barn! De er både profesjonelle og varme i sitt møte med barn og foreldre, og er åpenbart engasjerte og oppdaterte. Ledelsen av barnehagen er tydelig og har ført til stabilitet som vi setter stor pris på. Selv om det er forandringer i personalet internt , har vi siste årene opplevd at disse forandringene foregår smertefritt på grunn av at barna (og foreldre) blir godt kjent med alt personale i barnehagen. Vi er stolte og skryter av barnehagen vår og har anbefalt og kommer til og med å fortsette å anbefale den til andre foreldre.”

“Jeg er mest fornøyd med de ansatte i barnehagen. De er lett å ta opp ting med, de er forståelsesfulle og løsningsorientert. Jeg er glad for at det er en del felles lek, som sangleker og ballspill. Og at de voksne er med i leken. En ting jeg liker veldig godt er at det virker som om alle de ansatte i barnehagen kjenner barnet mitt. Alle smiler og kan navnet hennes.”

“Flinke og kompetente personell. Godt innhold i de forskjellige aktivitetene. Bra med turer og godt utemiljø.”

Personvern og cookies